+45 31 48 11 88
info@av-raadgiveren.dk

Kompetent AV-rådgivning

Behovsafdækning

Jeres behov afdækkes ved grundig analyse, som tager højde for ønsker og budget

Løsningsdesign

Komplet løsningsplan der tager højde for ønsker, behov og budget

Indkøb

Indhentning af tilbud, sparring i udbudsform, løbende støtte og evalueringsdeltagelse

Kontruktion og drift

Alt er indkøbt og nu skal der monteres og driftes – vi er med hele vejen og står for kontakten mellem leverandør, IT og virksomhed

VORES LØSNING

AV-Rådgiveren tilbyder rådgivning i valg og indkøb af audiovisuelle løsninger

Gennem analyse af behov og ønsker, laver vi løsningsforslag og budget på systemer, som kan sikre klar og effektiv kommunikation overfor både virksomhedens kunder og dens medarbejdere.

Ved at bruge en AV-Rådgiver frigør I interne resourcer og sikre indkøb af en effektiv og brugervenlig løsning, til den rigtige pris.

Vores kompetenceområder

Ud over at understøtte større centraliserede indkøb med uvildig specialviden,
rummer AV-Rådgiveren en masse andre kompetencer som eks.

Fremvisningsløsninger

Skal I lave fælles seancer med vidensdeling på tværs af landet, og have et billede på skærm, eller fra projektor? Skal lyden kombineres med det? Hvilken skærm skal vi bruge? Eller hvilket lærred og hvilken projektor? Vi laver analysen og hjælper jer til den rigtige løsning.

Komplet AV-løsning

Lad os håndtere den samlede løsning til mødelokaler, auditorier, festsale, undervisningsrum eller sportshaller. Vi finder den rigtige løsning og de rigtige komponenter, og skal vi gå hele vejen, så finder vi priserne, og står for projektledelsen af indkøb og implementering.

Om os

AV-Rådgiveren er din tekniske AV-kontakt

AV-Rådgiveren er en professionel og kompetent rådgivervirksomhed, som beskæftiger sig med at udvikle og styre implementering af mindre såvel som større AV-installationer til danske virksomheder og uddannelsesinstitutioner.
Vi er hverken gift eller forlovet med de store leverandører eller importører, men bevæger os frit og uafhængigt. Det er Jeres sikkerhed for god og saglig rådgivning.

Ledelsen

AV-Rådgiveren er en del af ANKL-Consult, som beskæftiger sig med indkøbs- og teknisk rådgivning, samt projektledelse og koordineringsopgaver af implementeringsprojekter.

Anders Strømholt

Teknisk rådgiver og systemdesigner

Klaus Riisberg

Indkøbsrådgiver